Proizvodni program

Miviko brand


Poštovani partneri, zadovoljstvo nam je predstaviti Vam Web stranicu tvrtke MIVIKO, mladog proizvođača električnih vodova i kabela u naponskom opsegu do 1 kV, osnovanog 2008. godine u Posušju, Bosna i Hercegovina. U travnju 2011. godine, tvrtka je pustila u rad suvremenu, tehnološki najmoderniju tvornicu za proizvodnju električnih vodova i kabela, a uspostavom učinkovite organizacije lanca vrijednosti, sa 65 u potpunosti obučenih i visoko motiviranih zaposlenika, prosječne starosne dobi ispod 35 godina, osigurana je visoka iskoristivost kapaciteta i kvaliteta proizvoda uz najniže troškove poslovanja.

Proizvodnja


Proizvodimo električne vodove i kablove na najvišem standardu od travnja 2011. kada smo u pogon pustili tehnološki najsuvremeniju tvornicu u našoj regiji. Svi proizvodi su proizvedeni sa najmodernijom tehnologijom od renomiranih europskih proizvođača te kontrolirani prije puštanja u prodaju. Iz godine u godinu širimo asortiman naših proizvoda i povećavamo kapacitete uz trajno usavršavanje i usmjerenost na kvalitetu proizvoda i usluga. Svakom uposleniku naše tvrtke zadovoljstvo kupca je na prvom mjestu te sukladno sa našom politikom rada nudimo kupcima visoko kvalitetne proizvode u skladu s međunarodnim standardima i certifikatima

Kvaliteta


U svijesti je svakog zaposlenika MIVIKO d.o.o. da opstanak, razvoj i profitabilnost tvrtke ovise o pojedinačnom doprinosu u permanentnom poboljšanju učinkovitosti sustava upravljanja kvalitetom. Najviša kvaliteta i sigurnost proizvoda, sukladnost sa zahtjevima relevantnih normi te trajno usavršavanje i usmjerenost na zadovoljstvo partnera strateške su smjernice tvrtke i odgovornost svakog zaposlenika. Planiranjem svih ključnih poslovnih aktivnosti, kvaliteta proizvoda i usluga tvrtke MIVIKO postaje i ostaje pravilo, a ne slučajnost.

"Poštovati ugovoreno i uraditi kvalitetno, prvi i svaki slijedeći put"

Temeljno načelo iz Politike kvalitete (MIVIKO 2011)

Izrada ove web stranice je omogućena uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske međunarodne razvojne agencije za saradnju (Sida). Sadržaj predstavlja odgovornost firme MIVIKO d.o.o. i ne odražava stavove USAID-a, Sida-e ili Vlada Sjedinjenih američkih država i Švedske.